شرایط مهاجرت به آلمان چیست؟

برای مهاجرت به آلمان و دریافت اقامت این کشور، می توان از راههای مختلفی اقدام کرد. با توجه به اینکه امروزه افراد زیادی قصد مهاجرت به آلمان را دارند، افراد می بایست بهترین راه مهاجرت با توجه به شرایط خود، انتخاب نمایند. متقاصیان می توانند با کارشناسان ما در این زمینه مشورت نمایند تا بهترین و مناسب ترین روش مهاجرت به آلمان را پیگیری نمایند.

◾مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

تحصیل در آلمان همیشه مورد توجه دانشجویان بوده که دلایلی از جمله بالا بودن سطح علمی دانشگاهها، تحصیل بصورت رایگان، امکان تحصیل به زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی ارشد، ارائه خدمات در حین تحصیل به نحو احسن و امکان بسیار زیاد یافتن کار بعد از فارغ التحصیلی در آلمان باعث شده که افراد زیادی برای مهاجرت تحصیلی به آلمان اقدام کنند. البته افراد باید توجه داشته باشند که اگر بخواهند اقامت دائم آلمان را اخذ کنند، باید پس از پایان دوره تحصیلی در آلمان استخدام شوند و ویزای تحصیلی خود را به کاری تغییر دهند. آنها پس از اتمام دوره تحصیلی به مدت ۱۸ ماه فرصت دارند تا بتوانند شغل مورد نظر خود را بیابند. چنانچه موفق به یافتن کار مورد نظر خود نشدند باید آلمان را ترک کنند.

◾تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان:

افرادی که در ایران دیپلم خود را اخذ کرده اند و دوره پیش دانشگاهی را گذرانده اند، می توانند برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان اقدام نمایند. این افراد با کسب مهارت زبان آلمانی در سطح B1 می توانند وارد آلمان شوند و پس از آن باید دوره یک ساله کالج را در آنجا گذرانده و سپس وارد دانشگاه شده و مقطع کارشناسی را بصورت رایگان شروع کنند.

◾تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان:

در این مقطع دانشجویان می توانند در بعضی از رشته ها به زبان انگلیسی و آلمانی تحصیل کنند. دانشجویان با داشتن مدرک انگلیسی آیلتس ۶.۵ به بالا و مدرک زبان آلمانی در سطح B2 می توانند در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل بدهند. هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان بسیار اندک می باشد و دانشجویان می بایست هزینه ای حدود ۱۵۰ تا ۳۰۰ یورو در هر ترم بپردازند.

◾تحصیل در مقطع دکتری در آلمان:

برای تحصیل در این مقطع و پذیرش آن بایستی حتما با تایید استاد راهنما باشد. در واقع افرادی که می خواهند در این مقطع به تحصیل بپردازند باید رزومه تحصیلی بسیار خوبی داشته ،که از جانب استاد راهنما قابل قبول باشد. از آنجایی که تحصیل در این مقطع به عنوان شغل محسوب می شود و دانشجویان باتوجه به عملکردشان حقوق دریافت می کنند، دولت آلمان در این امر بسیار توجه می کند.

◾دریافت اقامت آلمان از طریق کار

دو روش جهت گرفتن ویزای کار به آلمان وجود دارد؛

◾گرفتن ویزا از طریقjob offer (پیشنهاد کار):

در این روش متقاضی باید برای مهاجرت به آلمان، کارفرمایی را بیابد و دعوتنامه ای جهت استخدام به آن ارسال کند و در صورتی که آن کارفرما مجددا پیشنهاد کار را به آن شخص بدهد، متقاضی می تواند ویزای کاری را دریافت کند.

◾ویزای جستجوی کار:

در این روش، کشور آلمان نیاز خود را به نیروی متخصص و دارای مهارت، اعلام می کند و افرادی که واجد شرایط هستند، می توانند جهت گرفتن ویزای جستجوی کار اقدام نمایند. این ویزا به مدت ۶ ماه به افراد غیر آلمانی ارائه می شود تا در این مدت به جستجوی کار خود بپردازند تا شغل مورد نظر خود را بیابند. افرادی که دارای تحصیلات کارشناسی و بالاتر از آن هستند، می توانند اقدام نمایند. این افراد باید حداقل ۲ تا ۳ سال سابقه کار اجرایی در رشته خود را داشته باشند، و مدرک تحصیلی آنها باید مورد تایید وزارت علوم آلمان قرار بگیرد و زبان آلمانی را بدانند.

◾مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در آلمان :

 

افرادی که تمایل دارند از طریق سرمایه گذاری در آلمان اقامت بگیرند، میتوانند از طریق تأسیس شرکت در آلمان اقدام نمایند. کشور آلمان به کار آفرینان و افرادی که دارای مشاغلی هستند که امکان گسترش و رونق تولید و کسب و کار را دارند، مجوز اقامت آلمان را می دهد.
کسب و کاری که اثرات مثبتی بر اقتصاد آلمان و منافع مالی به همراه داشته باشد از شانس بیشتری برای تایید برخوردار است. مدت زمانی که مجوز اقامت آلمان برای سرمایه گذاران اعتبار دارد به مدت ۲ یا ۳ سال است و پس از آن می توانند اقدام به اقامت دائم کنند. پس از ۸ سال زندگی مستمر در آلمان بدون سابقه کیفری، داشتن درآمد متناسب با شرایط آن کشور، پرداخت مالیات و دانستن زبان آلمانی می توان شهروندی آلمان را دریافت کرد.

◾دلایل اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری:

_ بهترین مقصد سرمایه گذاری در اروپا
_ آلمان جزو کشور های شنگن است
_ دارای بزرگترین اقتصاد و بهترین مقصد سرمایه گذاری در اروپا
_ سفر بدون ویزا در کشور های عضو شنگن
_ دریافت کارت PR (اقامت دائم) پس از ۳ سال زندگی
_ شهروندی آلمان پس از ۸ سال زندگی
_ اخذ اقامت اعضای خانواده در آلمان